VSN Bijeenkomst?

Aanstaande zaterdag heeft de VSN een bijeenkomst georganiseerd in Sittard voor mensen met een spierdystrofie. Ik ga daar naartoe, zijn er ook members van deze groep die hier naartoe gaan?

0

5 reacties

0

sorry voor mij is dat te ver, maar wens jullie wel een leuke dag.

gr riny

Riny
0

Hallo Guido,

Dit is veel te ver. Hou je ons op de hoogte van wat je allemaal te horen hebt gekregen?

groetjes ferry

Ferry
0

Wil ik graag doen, het was een hele goede presentatie van MEE wat ze kunnen betekenen voor ons en een duidelijke presentatie van de VSN die nu anders heet. We hebben nog in groepen nagepraat en helaas beleken enkel mijn vader en ik fshd te hebben....ik had gehoopt meer mensen te treffen in limburg met deze aandoening want ik heb wel behoefte aan uitwisseling.

0

Hallo Guido,

Bedankt voor het melden. Ik heb zelf al zeer goede ervaringen met stichting MEE dus ik kan iedereen aanbevelen daar met vragen naar toe te gaan. Tevens hoop ik dat er op deze site meer gesprekken gaan plaats vinden. Merk bij mezelf dat de behoefte aan info over het verloop van je ziekte steeds belangrijker wordt.Maar ook hoe anderen ermee omgaan vooral omdat ik heb gemerkt dat er zeer grote verschillen binnen de ziekte zijn.

Groetjes Ferry

Ferry
0

Hoi Ferry,

Heb deze behoefte ook om meer info uit te wisselen. Het verloop is grillig merk ik helaas. Hoe ik daar mee om ga? Pluk de dag, probeer er het beste van te maken. In de toekomst kijken vind ik nog steeds erg moeilijk, ik heb nu geen plan meer of ideaal plaatje voor ogen dat is afgenomen zeg maar. Ben getrouwd geweest, heb een dochter en ploeter door...zou wel een leuke relatie willen maar dat is door dit niet echt makkelijk....Hoe lang weet je al dat je fshd hebt Ferry?

Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login