stukje op je profiel

hebben jullie dat ook??

Je kan op je profiel ook een stukje over jezelf schrijven.

als ik op me eigen profiel ben kan ik dat niet lezen,en kan alleen maar mijn leeftijd en mijn ziektes lezen,hebben jullie dit ook dat je dit niet bij jezelif kan lezen,of heb ij iets fouts gedaan,dat het niet zichtbaar is?

 

Sientje
0

8 reacties

0

Hoi.

Mijn profiel is goed te lezen, misschien heb jij bij het invullen van jou profiel vergeten  aan te vinken "delen" er staan twee bolletjes die je aan kunt vinken,        delen of verbergen,      of probeer het opnieuw bij "bewerk mijn profiel" succes.

Groetjes Annie.

Je bent niet alleen.
0

Hoi Sientje, ik las ook dat er problemen zijn geweest in het emailverkeer en daardoor enige tijd geen nieuwe profielen konden worden aangemaakt. Misschien heb jij daar hinder van?

Fijn om even contact te hebben!
0

Hoi Sientje,

ik vermoed dat er een instelling niet goed staat. Als je op je eigen profielpagina bent, kun je op 'wijzig jouw details klikken'. Dan krijg je eerst wat algemene info, daarbij de keuze 'deel je gegevens' en dan een veld om jouw verhaaltje in te typen. Daarna natuurlijk wel onderaan (na de logo's van de verenigingen) op 'opslaan' klikken.

Als het niet lukt, moet je het even doorgeven aan beheerders Jolanda of Sofie, misschien kunnen die helpen.

Groetjes, Bettie

0

bedankt voor jullie reacties,zal het vandaag of morgen nog eens ff bekijken,en als het zo blijft geef ik het aan de beheerders door!

Sientje
0

ik heb de dingen geprobeerd die jullie genoemd hebben maar het blijft hetzelfde,heb al een week terug een mailtje gestuurd,maar nog niks gehoord hoop dat het snel opgelost word

Sientje
0

Hallo,

Ik heb van de moderator de melding gekregen dat er problemen zijn met het profiel op IemandZoalsIk.nl. Melding is doorgegeven en zal zo snel mogelijk worden uitgezocht. Ik laat zo snel mogelijk wat horen.

Groet, Yvette

Webmaster Reumapatiëntenbond
0

Hallo Yvette,

super bedankt voor je reactie.

we wachten het rustig af.

 

Sientje
0

heeft een van jullie al weer iets gehoord?

Sientje
Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login