patiënt gezocht voor project

Hallo,

Mijn naam is Eline de Steenhuijsen Piters, ben 18 jaar oud en studeer Geneeskunde aan de Radboud Universiteit. Binnenkort starten wij met het project genaamd "Bring Your Own Patiënt". De bedoeling hiervan is dat ik een jaar lang een patiënt ga volgen met een chronische/langdurige ziekte, dit houdt in 2 contactmomenten in de thuissituatie en 2 contactmomenten met een zorgverlener. Hierdoor kan ik ontdekken wat een chronische ziekte en behandeling met een patiënt en de omgeving doet en hier meer empathie voor ontwikkelen. De patiënt? kan tevens zijn/haar verhaal kwijt en wellicht iets overbrengen wat verbeterpunten  zijn voor artsen/gezondheidszorg.

Mij lijkt het erg interessant en leerzaam om in contact te komen met een  patiënt, vooral hoe jullie met je beperking omgaan en hier je weg in  vinden. Nu is mijn vraag aan jullie of er iemand bereid is en het ergens ook wel leuk vind om met mij mee te werken? 

 

Met vriendelijke groet,

Eline de Steenhuijsen Piters?

0

3 reacties

0

dag Eline, ik heb eerder meegedaan aan dit project. Je mag mij wel benaderen. Weet alleen wel dat ik in Drenthe woon. Na een evt. reactie op onderstaand mailadres ontvang je die van mij privé

noord@spierziekten.nl

Karin
0

Hai Eline. Ik wil ook best wel meewerken, maar woon net als Fleurtje helemaal in het noorden (Friesland). Ik heb sinds 2013 officieel de diagnose HSP in combinatie met polyartrose. Een aantal revalidatietrajecten doorlopen (zowel klinisch als poliklinisch). In 2016 en 2017 heb ik eerst rechts en daarna links nieuwe heupen gekregen wegens de artrose. Dat heeft veel geholpen, maar de HSP blijft wel opspelen evenals artrose in handen en schouders. Laat maar even weten of je nog iemand nodig hebt. Mijn mailadres is: jacoba.steegstra68@gmail.com

Jacoline
0

Hey Eline, ik wil ook best wel mee werken. Mocht ik in jouw zoek plaatje passen natuurlijk! Ik woon niet in het Noorden.. maar in Arnhem. Heb mijn diagnose in het Radboud gekregen, dus allemaal lekker in de buurt! Mocht je wat aan mij hebben, dan kun je hier natuurlijk op reageren! Zo niet, succes met je studie!

Angela
Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login