Openbaar.

C.I.A.P. 

Dag Scroefje  . Al een poosje geleden heb ik nog iets op deze site met   O.A ook aan jou . Kreeg een bericht van je terug dat je mij binnen een paar dagen zouw beantwoorden maar heb tot heden niets van je gehoord. Misschien ;n misverstand.                               Kom op eens op het idee  '' en  nog laat ook nog '' om je dat even te laten weten want gezien er de laatste tijd weinig reacties meer zijn in dit geval mijn interessen minder geworden. Wil nog even laten weten gezien mijn vetkussentjes onder mijn voeten zijn verdwenen de botjes onder de bal van mijn voet en ook tenen al goed voelbaar waren. Ben al verschillende malen naar de Reveledatie arts en  Neurologe geweest en moet nu a.s. Dinsdag  een nieuw soort  inleg zolen komen passen die ik in gewone schoenen kan dragen. Is niet te geloven . Het is in de Sint maartens Kliniek. Op 9 Mei voor het laatst dus erg benieuwd.

Er staat geen plaatsen onder dus ook maar afwachten  De pijn wordt net als bij ieder ander alleen maar heftiger. Ook de vermoeidheid is haast geen doen meer. Heb ook intussen  wiet uit geprobeerd dat hielp best wel en ook meer energie. Wel duur!!!  Hopelijk tot horens en hoor dan ook hoe het inmiddels met je gaat. Het  scootmobielclubje hier in Nijmegen zijn wegens te weinig leden er mee gestopt. Jammer !!!    Groetjes Thea.                                                                                     

T.J Arnoldussen
0
Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login