ongedifferentieerde spondylarthropatie

Hallo,

14 december 2011 heb ik te horen gekregen dat ik ontstekings reuma heb in mijn bekken.

welke vorm van reuma is nog niet bekend, volgens de reumatoloog is het afwachten....

Het afwachten en het onzekere dat geeft mij een machteloos gevoel, wat nu verder........?

Ik ben nog maar 27 jaar, heb 2 jonge kinderen en volg sinds 2 jaar weer een opleiding.

Heb het gevoel dat alles mij uit mijn handen glipt........

Niemand kan mij vertellen wat mijn toekomst beeld/verwachting is....

 

0

2 reacties

0

Hallo, Ik leef (vanuit België), met je mee ... Ikzelf heb de 'Ziekte van Bechterew', sinds 19 jaar ... de pijn is soms lastig ... hoop voor U dat het nog meevalt.

0

Hoi, ik heb sinds april dezelfde diagnose gekregen. Ik ben 31 jaar en ben bijna klaar met mijn opleiding HBO-V. Na lang twijfelen besloot ik na mijn Biologie opleiding me om te laten scholen. Helaas heeft de reuma flink invloed op mijn werk en ga ik niet verder in het ziekenhuis. Graag kom ik in contact met andere mensen met reuma en hoe zij ermee omgaan.

Mijn eerste reumatoog noemt het spondylathropathie, omdat ik (nog) geen verbening heb. Mijn huidige noemt het vaak "gewoon" Bechterew. Qua klachten maakt het ook niks uit. Mijn schouders en SI gewricht ontsteken vaak. Uveitis (oogontsteking) heb ik vorige jaar ook gehad.

Ik ben benieuwd hoe andere omgaan met reuma en werk en kinderwens. Ik hoop namelijk zwanger te kunnen worden, maar vind het erg spannend!

Groeten, mariska

Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login