neuralgische amyotrofie en werk

Hallo allemaal, 

Sinds maart 2016 heb ik last van neuralgische amyotrofie. Voor deze aandoening was ik iemand die vaak in de sportschool te vinden was. 6x in de week was een puur genot. Daarnaast werkte ik 32 uur als verpleegkundige op een afdeling met veel acute zorg. 

Helaas veranderde dit alles op 14 maart 2016. Sindsdien probeer ik keer op keer mijn werk weer op te pakken, maar tot grote frustratie val ik steeds weer terug in een zwart gat. De arbo arts geeft aan dat ik niet moet zeuren en gewoon moet gaan werken. Hoe doen jullie dit? Is het mogelijk om weer volledig te gaan werken? 

Hopelijk heeft er iemand een goede tip om eindelijk wel vooruitgang te boeken!

0

2 reacties

0

Hoi Esther, Ik heb sinds juli 2016 NA. Ik zit nog steds in ziektewet en wordt volledig ondersteund door de arbo arts. Hij kent de aandoening en remt mij af. Tot op heden heb ik nog geen herstel en ook het sporten mis ik. Ik fietste veel en spinde in de wintermaanden. Vooralsnog helaas niet mogelijk. Ik hoop nog op herstel maar wordt wel steeds moeilijker om positief te blijven. Sterkte

0

Ik heb onlangs een gesprek gehad met een arbo-arts en ik gaf aan weer aan werk te denken, hij remde mij hierin af. Ik weet sinds  29 sept dat ik NA heb, en zit dus nog volop in de acceptatie fase. Ik werkte als verzorgende in de zware ouderenzorg. de arbo arts zei wel ga nadenken wat je wil want hij raadde dit werk af voor mensen met NA (arbo had orthopedie gestudeerd)

Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login