hsmn en copd

ik heb al mijn hel leven  de hsmn  ben nu 65 het werd in 2002 pas na een dna onderzoek erkend heb last van gevoels pijnen mijn spierkracht neemt ook met rasse treden af ben vlug moe moet nog steeds mijn grenzen zoeken maar dan heb je zo een dag dan denk je ja dat even doen en dat nog neem echt wel rust pauzesdoor een kopje koffie te drinken mar dan op een moment is het over ben ik gewoon onpasselijk van moeiegheid en dan kan ik zo boos worden en denken ik ben toch geen oud wijf en dan nu ook nog eens die copd er bij ik hoeste mij al 2 1/2jaar eindelijk wordt het erkend en weer een stel medicatie er bij syprivia  serredtide en als het te gek word met de benauwdheid dan nog even de ventonil ik ben haast en lopende medicatilijst nu weten jullie een beetje wat ik mankeer mischien is er iemand die er ook zo aan toe is ik ben absoluut geen pieper en ik hou ook niet van om achter de geraniums te gaan zitten heb een schotmobiel en ga er ook echt iedere dag uit om zelf mijn boodschappen te doen

groetjes Henja

0

1 reacties

0

Hallo ik ben Els, en heb al een tijdjecopd, ik heb vragen er over want ik verslik me in mijn speeksel, en word erg moe en slap in mijn spieren. Hoest veel, zit in fase 2 , zou iemand me kunnen bijpraten of de klachten kloppen met copd? Ik blijf wel roken , kan niet stoppen. Ik woon in de psychiatrie, in een woning , voor mezelf. Hoop mensen te treffen die meer weten over copd, las ooit van iemand dat je als je gewoon rustig zit je kan verslikken en zo, groeten Els.

Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login