Hoe mijn Artritis Psoriatica begon

Bij mij is het begonnen op de basisschool met Psoriasis (eczeem) op de hoofdhuid, daar heb ik nu nog steeds last van hoewel het dankzij de medicijnen een heel stuk draaglijker is geworden :)

Ongeveer 6 jaar geleden begonnen mijn knieƫn dik, rood en pijnlijk te worden en kon ik bijna niet meer lopen door de pijn. Na lang aandringen van mijn ouders en vriend uiteindelijk toch maar naar de huisarts gegaan omdat het echt niet meer ging, deze verwees me door naar de orthopedie. Daar hebben ze toen verschillende dingen onderzocht waaronder ook mijn bloed en daaruit bleek dat ik een bepaalde reumatische prikkeling had (weet ff niet meer wat ze precies zeiden), dus werd ik door verwezen naar afdeling reumatologie en daar kwam na verschillende onderzoeken en een scan uit dat ik Artritis Psoriatica heb.?

Als 23 of 24 jarige schrik je daar behoorlijk van omdat je bij deze ziekte toch meer denkt aan de "oude" mensen en nooit had verwacht het zelf zo vroeg te krijgen maar inmiddels weet ik natuurlijk beter hahaha.

Hoe zijn jullie erachter gekomen dat je AP hebt en hoe oud was je toen je het te horen kreeg? (Ben niet nieuwsgierig hoor, wil alleen graag alles weten lol)

0
Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login