Guillain-Barré, onderzoek effectiviteit fysiotherapie

Beste lezers,

Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen. Voor de opleiding "Klinische gezondheidswetenschappen" zijn twee medestudenten en ik op zoek naar een aantal mensen die Guillain-barré hebben (doorstaan) en ons iets kunnen en willen vertellen over de behandeling welke zij gehad hebben. Dit hoeft helemaal niet lang of uitgebreid te zijn en mag gewoon per reactie op dit bericht of per e-mail.

Een opdracht van onze studie is het schrijven van een onderzoeksvoorstel. In dit voorstel beschrijven wij in grote lijnen wat er nog onbekend/onduidelijk is over een bepaald onderwerp, wat wij willen onderzoeken en hoe wij dit willen onderzoeken. Wij waren nog onbekend met guillain-barré en wilden ons hier in verdiepen. Tijdens het lezen over Guillain-barre kwamen wij erachter dat er nog weinig bekend is over de effectiviteit van fyiostherapie (m.n. kracht en conditietraining) bij Guillain-barré.

In het werkelijke onderzoek zouden wij twee groepen willen vergelijken. Één groep welke de huidige behandeling van Guillain-barré krijgt en één groep welke de huidige behandeling + specifieke kracht/conditie oefeningen krijgt.

De huidige behandeling (denk aan: medicijnen, fysiotherapie, ergotherapie etc.) blijkt onderling veel te verschillen en graag zouden wij willen weten hoe uw behandeling eruit ziet of zag.

Bij voorbaat ontzettend bedankt en veel sterkte en succes gewenst voor u en uw naasten!

Voor eventuele vragen of reactie kunt u mij benaderen op onderstaand e-mailadres:

m.m.coers@students.uu.nl

Met vriendelijke groet,

Marjolein en medestudenten

0
Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login