Even voorstellen

Hallo,

Ik ben Rob uit Sliedrecht, heb wat aandoeningen, oa copd, tinnitus en ciap.

Ik werk nog maar dat gaat steeds moeilijker.

Heb 2 kinderen en 2 kleinkinderen

Heb 1 vraag, als ik s morgens wakker wordt ben ik zo slap als een vaatdoek en zo stijf als een hark. Duurt minimaal 3 a 4 uur eer ik op gang ben...

Komt dit jullie bekend voor ?

Hoor graag wat van mijn lotgenoten, dus tot horens.

Mvg,

Rob. 

0

1 reacties

0

Beste Rob,

Je lijkt een beetje op mij, ik heb geen COPD mar wel Tenitis en CIAP.

Ik was ook teneinde raad, maar met de V therapie, die ik hier niet mag noemen, is mijn tenitis na 2 jaar 70% minder, ik hoor af en toe de fluittoon, maar meestal niet, ook mijn gehoor is 15dB beter geworden(kan niet volgens de audicien).

Ciap daar had ik tot 2015 erge, hele erge last van. 24 uur per dag pijn, tintelende voeten, gevoelloosheid , evenwicht- stabiliteit storingen, stamme voeten. hier wat technische uitleg:

De v vaattherapie is een therapie met een medisch erkend apparaat. op pubnet kun je veel info erover vinden. doktoren en specialisten en spierziekte NL zouden zich in deze therapie moeten verdiepen en aanbevelen bij alle mensen die o.a. C.I.A.P , polyneuropathy en vele andere spierziekten hebben . Ik werk samen met 2 Artsen, specialisten, die verwonderd keken naar mijn uitslagen van de test in 2015 en 2018. conclusie afstervende zenuweinden groeien weer aan. en volgens vele Neurologen kan dit niet. er is dus keihard bewijs. Als je de testresultaten wilt, kan ik ze naar je mailen. Spierziekten Nederland en ik en velen met mij hebben toch maar een doel: beter kwaliteit van leven, minder pijn , weer normaal kunnen funktioneren. En dit kan. Het is niet goedkoop, helaas de zorgverzekeraars doen nog niet veel ermee. Ook zijn we niet gewend om geld uit te geven aan herstel van het lichaam. Langzaam wordt het bekend, en in diverse Universiteiten wordt erover gesproken en mondjesmaat mee gewerkt. Ik heb nu enkele systeme uitstaan bij C.I.A.P. mensen met na 3-5 maanden al resultaat. Nu heb ik geen pijn meer , tintelende voeten c.a. 95% weg. stramme voeten nog wel wat, evenwicht - stabiliteit storingen veeeeel minder.

ik kan weer mijn strandwandeling van 7 km maken zonder terugslag en pijn. mijn kwaliteit van leven was erg slecht nu weer prima.

bel me gerust 0653160831 

C.I.A.P. er is wel veel aan te doen. voor een beter kwaliteit van Leven.

met vriendelijke groet Lodewijk van Nispen.? Vlijmen

Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login