Een begin

Hallo, ik -André, 56 jaar- ben een drager van een verminkt gen dat CCM veroorzaakt. Mijn lichaam bevindt zich in een toestand van Dysautonomie wat zoveel wil zeggen dat je autonoom zenuwstelsel maar doet wat het wil, dat deed ie al maar is nu opstandig wat uitingen veroorzaakt als hartritmestoornissen, urineretentie -blaas niet leegplassen- waardoor blaasontstekingen ontstaan, nachtelijk plassen, hooikoortsverschijnselen zonder die allergie te hebben, te snelle/te trage maaglediging waardoor darmproblemen en leververvetting en nog vele andere onbestemde klachten!

Heb ook al een uiting gehad van een klassieke uitbraak: paresthesie (gevoelsuitval) in gezicht en rechter lichaamsdeel, verlies van gevoel van zwaartekracht, dubbelzien en zwalkgedrag alsof er alcoholmisbruik in het spel was. De BsCM in de Pons was 2x zo groot geworden en had gebloed waardoor de 5e hersenzenuw, Nervus Trigeminus in de verdrukking is gekomen en/of beschadigd is geraakt. Heeft in totaal 4 maanden geduurd maar is niet helemaal genezen, die linker gezichtshelft vertoont nog vreemde fenomenen. Een hersenoperatie wordt overwogen maar kan dezelfde symptomen opleveren als een bloeding.

Dréke
0
Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login