Brochure voor bedrijfsartsen

We zijn van Spierziekten Nederland bezig met een brochure voor bedrijfsartsen. Wat geven jullie als ervaringsdeskundige voor tips die we zeker moeten bekijken en benaderen in de brochure voor bedrijfsartsen? Noteer het hieronder dan zal ik de reacties verzamelen.??

0

3 reacties

0

Dag Marloes,

Hierbij een korte, m.i. mogelijk relevant geachte, aanvulling in reactie op je verzoek. Ik zou in elk geval iets melden over het (beste?) moment waarop je je werkgever dient te informeren omtrent de gestelde diagnose.

Wanneer: wel/niet 'vroegtijdig'; is er eigenlijk wel 'een goed moment' etc.?

Hoe: al of niet eerst i.o.m. de huisarts, neuroloog etc.?

Wie: eerst alleen leidinggevende of meteen via PZ/bedrijfsarts etc.?

E.e.a. mede in relatie tot bestaande/gewijzigde wet- en/of regelgeving. Met tevens meer verwijzingen (vanwege eventuele gevolgen voor de werksituatie etc.) naar relevante/informatieve websites...?

Vriendelijke groeten,

Frake2222

0

Beste Marloes

Dit is op zich goede ideen, maar denkt u dat zij zullen brochure lezen of gebruik maken?. Ik heb zelf genoeg ervaring de verzekeringsarts/ bedrijfsarts.

Een voobeelt- Ik heb erfelijke dunne vezel neuropathie en volgens de verzekeringsarts, het is alleen maar kliene gevoelens storing, hoewel dat hij/zij op de hoogte is de gevolgd van deze ziekte.Dus het gaat niet alleen om kennis van de ziekte maar de persoonlijke en interne beleid is de belangerijke oorzak. Soms het gaat om politieke bleid van SER ....minder minder minder zieke mensen!!!

MVG Hashim

0

Bedankt voor jullie input! 

Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login