Boven de 20 graden meer last van DVN

Hallo,

Ik wilde graag weten of meer mensen last hebben van warm weer boven de 20 graden? Zo ja, wat kan je eraan doen. Mijn benen en voeten doen dan ondragelijk veel pijn. Dokter had het over compressie kousen maar ja er zijn zoveel verschillende. Heeft iemand een goede tip voor mij. Koud water werkt tijdelijk.

Groetjes

0

3 reacties

0

Ik heb daar ook last van zodra het warm weer wordt, weet ook niet wat te doen als afkoelen met ijs. Maar heb ook veel last van kunstmatige warmtebronnen zoals cv, terrasverwarming ed.. 

0

als het warmer wordt als 20 graden gaat alles bij mijn koken .

min voeten en benen branden onder mijn lijf vandaan .

ik heb al van alles geprobeerd bak koud water ,natte doeken ,koude douche .maar niks helpt ,ik ga maar uit de zon en ga in de tuin zitten onder een boom ,kan ook niks meer doen en dan duurt de dag zo lang .ik heb nu meer als 12 jaar dvn maar het wordt steeds erger er zijn dagen dan hoeft het niet meer van mijn ,maar heb vrouw ,kinderen en kleinkinderen maar die wten hier ook niet mee om gaan .kanker krijgen is erg maar dit een ook een aandoening die in het rijtje thuis hoor .

sorry dat ik geen oplossing voor je heb .

sterkte in de strijd 

0

Hallo ik heb hier ook veel last van. Ten einde raad hebben wij airco aangeschaft. Ik blijf zoveel mogelijk binnen als het te warm wordt. Ik kan geen andere oplossing bedenken  groet Ina 

Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login