artritis

hallo  

even voorstellen wie ik ben 

ik ben Anca kom uit zeeland  25 jr oud

en sinds kort heb ik artitis  in mn r voet 

loop al een jaar mee  wisten niet wat het was  nadat ik in belgie in behandeling ben zeiden ze dat ik reuma artritis heb .

heb verschillende medicijnen  gekregen   waarbij ik er niet tegen kan  van de bijwerkingen 

slik momenteel alleen prednisolon  afbouwend 

daarvoor slikte ik sulfasazine tab  waar ik hierbij een allergie reactie van kreeg  mijn angst is   weer aan de medicijnen    of ik niet weer last van gaat krijgen van bijwerkingen .

mensen die het hebben weten wat is  ik heb het kort ook maar ik kan het niet accepteren nu nog niet ben nog jong en wil nog dingen ondernemen  

praten met anderen kan ik niet want ze weten niet wat het is en voelen niet wat wij voelen  

hoe kan ik hiermee  omgaan .

ik hoop dat ik tips of advies kan krijgen 

met vriendelijjk groet 

Anca

0

2 reacties

0

dag anca, ja het is lastig. maarja ik zeg maar zo wat ken je er aan doen. je kan er heel oud mee worden! positief blijven meid! ik heb het nu ook 3 jaar. ja je moet je levenstijl een beetje veranderen is misschien niet makkelijk maar je ken niet anders. ik snap je helemaal tis ook lastig als niemand weet wat jij voelt. mensen kennen altijd mooi praten maar die hebben het niet. sterkte meis.. en daarbij je ken niet alles in het leven hebben. je kan niet knap en gezond zijn tegelijk. haha beetje mijn motto tegenwoordig.

Carpe Diem
0

hoi jeff  bedankt voor je reactie 

slik jij nog medicijnen ervoor 

ik ben zelf momenteel erg op de medicijne  

ik slik vanaf mn 15e al medicijnen en elke keer wordt ik er ziek van ben zelf ook nog chronisch  ziek met mn maag/darmen dat komt er ook nog bij en ben er wel klaar mee zegmaar .

en ja ik probeer het beste te maken in het leven  is moeilijk heb elke keer terug slagen   en toch sta ik nog overeind  

zeker altijd wel positief blijven  . 

Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login