Triple artrodese bij HMSN 1

Hallo, Ik ben nieuw op dit forum en op zoek naar informatie over een triple artrodese. Ik ben 48 jaar, heb hmsn type 1 en daardoor artrose en een standafwijking in mijn linkervoet. Ik heb een bult aan de buitenkant van mijn voet gekregen, voor mijn enkel, en mijn hiel staat wat scheef naar buiten. Ik loop al jaren op orthopedische schoenen, op gewone schoenen en blote voeten lopen is voor mij lastig ivm moeizame afwikkeling, pijn en onstabiliteit. Een arts in het LUMC in Leiden heeft mij een triple artrodese aangeraden en mij doorverwezen naar dr. Faber in de Bergmankliniek in Rijswijk. Ik kan maar heel weinig ervaringen van patienten van hem op internet vinden, bijna iedereen heeft het over dr. Louwerens in de Sint Maartenskliniek in Nijmegen. Is hier iemand met hmsn bij wie dr. Faber een triple artrodese heeft gedaan? Of raden jullie mij aan om toch naar de Sint Maartenskliniek te gaan? Alvast bedankt voor jullie reakties!

0

4 reacties

1

Beste Miriam,

Ik zie dat je nog geen reacties hebt ontvangen. Ik herken je situatie en ben ook op zoek naar ervaringsdeskundigen. 

Het enige ervaring die ik wel kan delen is mijn zeer positieve ervaring met de Maartenskliniek. Dr Louwerens is daar werkzaam en is inderdaad expert in HMSN gerelateerde voetoperaties. Ik heb hem jaren geleden gezien en toen besloten te wachten met een dergelijk ingrijpende operatie. 

Succes

Rob

0

Hallo Rob, Bedankt voor je reaktie. Ik ben ondertussen op advies van vele hmsn lotgenoten bij Dr. Louwerens geweest en sta nu bij hem op de wachtlijst voor een triple artrodese. De planning is oktober of november.

0

Goedenavond,

Dit forum loopt helaas niet heel erg goed. Misschien vind je het fijn om lid te worden van de facebookgroep voor CMT/HMSN die wel heel erg actief is.

https://www.facebook.com/groups/366274696889565/?

gr. Marloes

0

Miriam, Hoe is het nu, bent u al geopereerd?

Ik heb ook zeer goede ervaringen met Louwerens.

Gr. Marloes

Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login