Polymyosoitis

Goedemorgen

Er is bij mij polymyositis in November 2016 ontdekt.

15 kg afgevallen,is er iemand die mij het E,A over de ziekte kan toelichten,heb  1 maand in het ziekenhuis gelegen en 7 weken in een revalidatie centra.

graag hoor ik van iemand een goede plan van aanpak/herstel

traingingen en voeding

Mvg

rc.zaal@gmail.com

1

4 reacties

1

Hallo, ook ik heb Polymyositis. Ik slik Prednison en Cellsept (Mycofenolaat). Vanwege de vele bijwerkingen ben ik ook op zoek naar voedsel wat kan helpen de ontstekingen te remmen.

Corrie van Weerden
0

Ik ben John Bij mij werd in de zomer van 2013 per toeval na een bloedcontrole veel te hoge ck- waarden vastgesteld. Na veel onderzoeken kwam men op polymiositis Neem nu medrol en imuran Ck waarden onder controle, maar met momenten zeer moe van de imuran Indien je concrete vragen heb ..... stel maar

0

Dag Anoniem,

Polymyositis is inderdaad een vervelende ziekte. Omdat er de laatste jaren veel nieuwe inzichten zijn ontwikkeld op het gebied van de verschillende soorten myositis heeft Spierziekten Nederland hierover een nieuwe brochure gemaakt. Hij is gisteren naar de drukker gegaan en is in juli klaar. Leden krijgen de nieuwe brochure automatisch thuis gestuurd.

0

Dankk je wel voor dit bericht. Ik zou graag de brochure willen ontvangen. 

Corrie van Weerden
Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login