Pijnbehandeling

CIAP patient die zoekt naar de ideale pijn bestrijding. Oorzaak door een stenose waar men nog niet aan wil sleutelen. Neurochirurgen hebben een conclussie dat opereren meer problemen gaat geven dan nu. Ik gebruik Oxycodon 10 mg om de 5 a 6 uur. Ik ben nu in een fase dat de oxycodon te veel gaat worden en moet zoeken naar een andere oplossing. Gesprek met huisarts is volgende week. 

0

1 reacties

0

Ik weet niet waar de meeste pijn zit, maar ik gebruik naast medicijnen een tens apparaat met pleisters op/bij de pijnlijke plek. Daar heb ik het Ik heb ook ciap met veel pijn. Naast de medicijnen die ik gebruik heb ik ook een tens apparaat met pleisters. Die plak ik op/bij de meest pijnlijke plek en geeft verlichting. Voorgeschreven op de pijn poli van mcl. Die pleisters helpen mij het meest van alle pijnbestrijdings middelen. Ik hoop dat ik een (kleine) bijdrage heb kunnen leveren op de vraag.

Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login