neuralgische amyotrophie

Goeiemorgen,ik heb sinds juli neuralgische amyotrophie en neem hiervoor zwaar pijnstillers en andere medicatie. Ik heb verlamming van mijn linkerschouder en arm weegt ook lood zwaar.

De pijn kan heel hevig zijn,ben vermoeid en kan niet veel doen in mijn dagelijks leven of de pijn is weer erger.

Stel me dikwijls de vraag hoe mijn toekomst eruit gaat zien.

Groeten

0

3 reacties

0

Hallo,

Graag wil ik even reageren op je bericht! je hebt nog maar pas geleden de diagnose gehoord dus logisch dat er allerlei vragen naar boven borrelen, ben je al in Nijmegen geweest of misschien al bij de plexus poli? zit je al in een revalidatietraject? 

het is erg fijn een forum te delen met lotgenoten voor her/ erkenning en al je vragen rondom NA Zelf zit ik met de meeste NAers op een besloten forum neuralgische amyotrofie op Facebook misschien ook wel iets voor jou! 

Groetjes Antje :-))

0

Hallo Caroflor,

Bij mij is het pas na 4 maanden ondekt wat de hevige pijn was. Ben nu doorgestuurd naar Nijmegen en kan pas eind maart komen. Ik heb al diverse keren in een ziekenauto gelegen omdat ik totaal van de wereld was door de pijn. slik inmiddels zware medicijnen tot Nijmegen met een behandel plan komt. Door de vele aanvallen per dag ben je krachtloos en vraag je jezelf af wat er van moet komen in de toekomst.

Gr, Maarten

0

hallo,mijn schoonzuster heeft deze aandoening al bijna 3 jaar

heeft alles geprobeerd ,en niets hielp ,nu sinds kort heeft ze triggerpoint therapie laten doen ,en heeft ze alle hulpmidellen van de revalidatie niet meer nodig en kan ze haar arm weer normaal gebruiken ,misschien helpt het bij u ook.

Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login