facebook groep in het engels met een map waar mensen wonen met polymyositis over de hele wereld

op fb is een vrouw van Engeland,genaamd Christine Nixon, die een hele poos geleden een gesloten groep is opgestart met mensen die PM of DM hebben, ze heeft ook een map gemaakt waar al deze mensen wonen over heel de wereld,ik vind het een zeer goede site maar ben vooral blij met de map want daardoor heb ik mensen leren kennen in Belgie en Nederland, de groep heet de Myositis Ramblers,en hier is een link naar de map:https://www.zeemaps.com/map?group=174017?,indien iemand interesse heeft om bij de groep te komen kunnen jullie mij altijd een berichtje sturen op mijn fb:Drion Chantal,mijn profielfoto is een oude foto van mij en mijn man lol groetjes 

drionchantal@hotmail.be

0

3 reacties

0

hallo Chantal,

Ik had ook al eens gezocht naar een Nederlandse groep voor DM, wat fijn dat je dit laat weten. Momenteel zit ik bij de amerikaanse groep van DM/PM lotgenoten. Uiteraard wil ik mij graag bij deze Engelse groep aansluiten.

Groeten van Sanne

Pluk de dag
0

Ha Chantal! Mooie tip, hartelijk dank. Haagse Thomas

0

Supertip! dank u daarvoor. ik stuur u een bericht op facebook.

Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login