Dermatyositis

Hallo allemaal 

Ik ben 25 jaar en wil graag jullie mening eens horen.

Ik probeer even kort mijn situatie uit te leggen. Een kleine 10 jaar geleden was ik steeds heel moe op school, ook eens flauwgevallen. Onderzoeken laten doen,... Met als resultaat CVS.

3 jaar geleden ben ik bevallen en een paar maand later Veel last beginnen krijgen van mijn spieren. Naar reumatoloog gegaan en terug een resem onderzoeken. Reumatoloog zei: Fibromyalgie maar je kan daar niets aan doen, gewoon met leren leven. Harde klap in je gezicht maar ok, we gaan gewoon Door. 

Nu een paar maand geleden kreeg ik plots rode vlekken op de knokkels van mijn handen, ondertussen is dit al veel slechter geworden en heb enorme pijn in mijn handen.  Ben nu naar maria middelares in Gent gegaan en daar zijn al een paar onderzoeken gedaan maar pas eind maart afspraak bij reumatoloog. Ik denk aan dermatyositis. De pijn wordt steeds slechter en nu zeker met het koude weer.

Groetjes 

0
Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login