axonale polyneuropathie

Ik heb sinds 2 jaar de diagnose polyneuropathie gekregen naar aanleiding van een EMG-onderzoek en onderzoek van neuroloog in het MCH en LUMC.  Ik ben 66 jaar.

Ik heb het gevoel of ik in de brand sta in mijn armen en benen en soms in mijn onderbuik.  Af en toe heb ik  een dood gevoel in mijn rechter grote teen.  Als ik hem aanraak voel ik het wel. Ik heb het minst last als ik in beweging ben. Ik kan uren lopen en heb ook niet het gevoel dat ik op watten loop of een klapvoet heb zoals ik veel over andere lotgenoten lees.  Heb ook veel kracht in armen en benen. Zodra ik ga zitten begint het branden.  Ik gebruik nu Bediol 2%/thc 1,3%, op recept van de huisarts te koop bij de Transvaalapotheek in Den Haag. Ik slik ook nog voor de nacht 20 mg amitriptyline. Heb hiervoor Lyrica gebruikt maar dat was snel uitgewerkt.  Heb nog niet veel baat bij dit alles.

Graag hoor ik van jullie of er nog iets anders is. Zo te leven is een hel (ook voor mijn vrouw).  We zijn echt wanhopig en zien de toekomst sober tegemoet. De huisarts heeft weinig begrip.?

0
Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login