zomaar

Hoe gaat het met jullie. Ik dacht ik begin gewoon een gesprek en dan komt de reaktie's wel (hoop ik).

Wat gaan jullie vandaag doen.

Ik ga zo weer eens naar de tandarts, door de artrose en fybro kom ik vaak bij de tandarts. Heb altijd pijn in me mond er is bijna nooit wat maar toch vraag nu maar weer om een totale foto van me gebit. Kost weer centen bah. Verder lekker met me hond erop uit als het lukt. Vandaag schijnt heerlijk het zonnetje wel koud maar ja.

0

3 reacties

1

Hallo Manasvrouwtje,

Jazeker, dan komt er een reactie als je een gesprek begint (meestal dan hè? ;-) )

Komt dat door de fibromyalgie dat je vaker naar de tandarts moet? Want door de artrose zal dat toch niet komen?
Sterkte in ieder geval, pijn in je mond is echt niet fijn.

Ik zit me vandaag in te houden om me niet te bemoeien met een zoon en een dochter. Ze zijn, nadat mijn dochter mijn slaapkamer een metamorfose heeft gegeven in de kerstvakantie, nu bezig de logeerkamer helemaal mooi te maken. Plafond, plinten en muren worden geverfd, zodat ik weer jaren vooruit kan. Ik mag niet in de weg lopen, dus ik blijf netjes beneden.

Volgens mij is het al bijna klaar, nou hopen dat de verf in één keer goed dekt, dan kunnen de spullen er weer in.

Straks ga ik weer lekker een wandelingetje maken, het is prachtig weer. Ruim een maand geleden heb ik mijn hond in moeten laten slapen, hij was 15,5 jaar en op, maar ik heb het wandelen snel weer opgepakt, goed voor mijn stijve spastische spieren.

Fijne dag.
Groetjes, Trudy

1

Ha ha, bekend dat in de weg lopen. Mijn klust wat in huis, want het huis is een opknappertje. Vaak vraag ik of ik kan helpen en steevast is het antwoord: ja, door in je stoel te blijven zitten en vooral niet hier in de weg gaan lopen. :)

Een hond heb ik sinds mijn kinderjaren niet meer, maar ik kan de hele dag achter de katten aanlopen. Sinds begin van het jaar hebben we een tweede kat erbij, vanuit het asiel. Die kan het prima vinden met de kat die we al hadden, en halen nu samen kattekwaad uit. De ene trekt de kledinglades open en de ander plukt de truien eruit. En als ze achter elkaar aanrennen, vallen er wel eens flessen shampoo van de doucheplank of ligt opeens de wasmand beneden (met kat erin).

Groetjes, bettie

0

Hoi Manasvrouwtje,

hoe is het afgelopen bij de tandarts?

Groetjes, Bettie

Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login