Vraag over myasthenia Gravis en klachten

Hallo allemaal, Ik heb een vraag over Myasthenia Gravis. Ik ben werkzaam in de ouderenzorg en heb een cliente met deze aandoening/ziekte. Maar mevr geeft al een tijdje klachten aan in het hoofd, alsof er een spier net boven de slaap strak staat. Dit is aan 1 kant van het hoofd, bij mevr is dit aan de linkerkant. Ik ben aan het onderzoeken of deze klacht bij Myasthenia Gravis een bekende klacht is. Daarnaast wil ik graag weten hoe andere mensen het gebruik van mEstinon en Prednison ervaren? Ik hoor graag jullie meningen Ils

0

1 reacties

0

De klacht van de slaap is voor mij niet herkenbaar. Mestinon en prednison geeft de standaard bijwerken. Vooral mestinon heeft van eigenzinnige bijwerkingen. Vooral de effect op je nieren. Het werkt net als plaspillen. Dus denk aan je kalium huishouden. JE merkt dan krampen bij een tekort aan klaium.  Daarnaast is mestinon in de eerste maanden/jaar  extreem laxerend.  Van prednison zijn er vele bijwerkingen van bekend.

Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login