smartphones, tablet ervaringen

ik ben benieuwd of er mensen zijn die ervaringen hebben met smartphones en tablets.Zijn ze handig of juist niet handig voor mesnen met een chronische aan doening.

wat vind je handig en wat werkt niet voor je.

Ik zou graag de ervaringen horen en welke tips er zijn?

corne
0

2 reacties

0

Hoi Corne,

ik heb zelf een smartphone en ik ben er heel blij mee. En dan vooral met de agenda-functie. Die heb ik zo ingevuld dat hij een waarschuwing geeft, iedere keer als ik een medicijn in moet nemen. Ik heb namelijk tabletten die ik maar 1x per week moet nemen, andere tableten weer 2x per week, en voorheen nog meer tabletten.

Mijn man en ik zaten ook te dubben om een tablet aan te schaffen, maar daar stappen we vanaf. Als je om je heen kijkt, zie je dat mensen in het openbaar vervoer of wachtruimte van het ziekenhuis met een tablet een heel slechte zithouding aannemen. Een smartphone hou je nog redelijk hoog voor je borst als je ermee werkt. Een tablet zakt al wat meer richting schoot, en dan zak je zelf voorover. Lijkt me heel vervelend voor je nek, rug en schouders, zeker als die al last geven...

Met een opstaande steun op tafel zou een tablet al beter zijn voor je rug. Maar dat typt dan weer lastig. Kortom, ik ruil mijn laptop voorlopig nog niet in.

Bettie

0

mijn dochter is heel blij met haar smartphone ze vind het makkelijk typen,fijn toetsenbord etc etc denk dat er wel verschil in zit want je hebt grotere en kleine modellen,mijn dochter heeft een samsung galxy fame is een beetje middenmaat.en zij heeft slanke handen,ik werk op de mijne met een touch stick.

 

Grace
Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login