sarcoidose en humira

hoi 

ik heb sinds mei 2015 te horen gekregen dat ik saroidose heb in de ogen longen een huid. 

ik heb al diverse medicatie gebruikt om het de kunnen onderdrukken maar sinds gister ben ik begonnen met het gebruiken van humira heeft iemand daar ervaring mee?

gr cas

0

1 reacties

0

Hoi,
Ik ben Edwin heb sarco sinds 2011 maar loop al wat langer met klachten bij huisarts voordat de diagnose werd gesteld.
Bij mij zit het vooral in de longen maar ook in de ogen volgens de KNO arts ook in de neusholte's heb tests ondergaan blijk ook Astma te hebben.
Humira ken ik wel maar dan alleen van naam zelf krijg ik Infliximab(Remicade) daarvoor moet ik dan  het elke 6 weken naar ziekenhuis nu ongeveer 18 mnd merk een aanzienlijk verschil heb meer adem kan veel meer doen al blijft het wel goed opletten en je grenzen goed bewaken werken doe ik niet zoveel op dit moment loop alleen 2x per week post in eigen wijk/buurt en doe 1 middag p,w vrijwilligerswerk is wel vermoeiend maar omdat ik het leuk vind en er veel voor terug krijg probeer ik het wel te blijven doen.
Hoe gaat het nu met je?
Krijg/Neem je de Humira al.
Ik hoor graag van je, heel veel sterkte.
Mvg, Edwin.

Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login