Deze website is verhuisd, je wordt automatisch doorgestuurd naar Myocafé.

Samen sterk .....

Ik wil gaan proberen om regelmatig iets van me te laten horen om zodoende wat ook misschien tot steun van anderen zou kunnen dienen.

Het weer in de afgelopen week blonk niet uit om over naar huis te schrijven. Het was broeierig warm en ik moet zeggen dat ik daar nogal wat last van had.Vooral in de namiddag kwam de man met de hamer wel eens langs en moest ik het tempo van de bezigheden wel bijstellen.Maar ik denk niet dat ik de enigste geweest ben die dit zo ervaart hebt.

In de nacht van woensdag op donderdag werd ik wakker en had het verschrikkelijk benauwd, ik wist niet wat me overkwam. Ik vond het ook angstig dit te moeten meemaken,  na jaren geleden toen het mij ook eens is overkomen toen ik op vakantie in Schotland was. Het was net of er een koord rondom mijn nek gespannen was die mij het ademhalen bemoeilijkte.

Mag ik vragen of jullie dit ook wel eens ondervonden hebben? Ik hoop dat ik enkele reacties hierover zou mogen ontvangen.

Piet Liesveld.

 

 

0
Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login