profielwerkstuk spierziekten

Hallo wij zijn Ellis en Aniek, wij zitten in 5 havo en moeten een profielwerkstuk maken. Wij hebben als onderwerp spierziekten gekozen. Wij hebben nu dan dus ook een vraag: welke beperkingen brengen een spierziekte met zich mee?

Alvast bedankt!

0

4 reacties

1

hoi Ellis en Aniek. Succes met jullie werkstuk. Jullie vraag is wel wat vaag omdat er heel veel soorten spierziektes zijn die allemaal een beetje andere beperkingen met zich mee brengen. Dus misschien een idee om een soort te kiezen?

succes en groetjes

Julia

Aan het eind van mijn energie houd ik altijd een heel stuk dag over.
0

Bij het alfabet overzicht van spierziekten kunnen jullie bij heel veel spierziekten al zien wat oorzaak en gevolgen zijn.

Maar: Vraag maar wat je wil over mijn spierziekte wil weten.

dit bericht is gewijzigd door Henrique op 26 september 2014 om 17:31

Drentenier in hart en nieren.
0

Misschien een leuk, illustratief filmpje voor jullie, die tegelijkertijd antwoord geeft op jullie vraag: http://www.youtube.com/watch?v=aF397sphl8A&list=UUOcQo7nwz6B5BDDgq-gSzMw?

Succes met jullie profielwerkstuk!

0

hallo

ik ben pamela laatste jaars student in de verpleging?

Ik maak een eindwerk over wat is het verschil ms en AVF en hoe gaan beide patiënten en hun omgeving  om met de diagnose, het ziekteverloop van beide ziekte

ik heb dit onderwerp gekozen omdat mijn moeder en een tante , nonkel deze ziekte hebben .

groetjes pamela

Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login