Profielwerkstuk Astma

Hallo,

Ik ga bij mijn pws de invloed van astma op sportprestaties onderzoeken. Bij een van mijn deelvragen ga ik het VO2max-gehalte van mensen meten. Hoe kan ik dit het beste doen als ik niet een echte installatie heb zoals het ziekenhuis bijvoorbeeld heeft?

0

1 reacties

0

goede dag ik ben een vrouw van bijna 68 jaar ik heb al de ziekte HSMN nu is daarbij ook nog eens de chronische aandoening van asmatiche brongitus waar ik veel last van onder vind ben al onder behandeling van een longarts in het SFG Rotterdam een hele fijne arts heb dit jaar nu al 3  x in het ziekenhuis gelegen omdat ik het zo benauwd had ik heb nu in augustus zelf een vernevelings aparaatje mee gekregen en ben hier heel blij mee want als ik het nu net als deze warme dagen 4 x p daag gebruik gaat het veel beter en kan ik tenminsten gewoon thuis blijven alleen als het weer te gek wordt is 1 telefoontje naar de long consulente al genoeg om te horen wat te doen ben ik zeer blij ook mee het is zo een fijn ziekenhuis welke afdeling ook het is overal net een warm bad ik heb het tot nog toe heel erg getroffen met de div artsen daar ook dat is fijn

maar ja het is en blijft toch altijd zeer vermoeiend

dit wilde ik U even schrijven zo dat de mensen ook weten hoe het ook kan

vriendelijke groeten

Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login