Probleem AMC diagnose DVN

Hoi, hierbij een poging om mensen te vinden die in dezelfde situatie zitten als ik.
In mei 2017 werd ik voor diagnostiek naar het AMC gestuurd omdat er een sterk vermoeden DunnenVezel Neurophatie (DVN) was. In sept-2018 werd ik door het AMC op de wachtlijst gezet en ik zou al in jan-2018 het onderzoek krijgen en 6 weken daarna de uitslag.

Vandaag de dag heb ik nog steeds geen uitslag! Er zijn diverse redenen gegeven maar de meest recente verklaring (die van 2 weken geleden) is dat de huidbiopten naar het UZM gestuurd zijn. Na diverse belpogingen om opheldering te krijgen zijn alle vragen nog steeds onbeantwoord.

Omdat ik weet dat het om veel patiënten gaat doe ik deze oproep om in contact te komen met lotgenoten. 
?

0

1 reacties

0

Beste Tushita86.

Biopten die naar het UZM worden gestuurd voor een genetisch onderzoek kunnen wel tot 6mnd. duren voordat je een uitslag hiervan krijgt. Daarna moet er nog een tijd voor een afspraak worden gemaakt. Het AMC heeft een MIJN DOSSIER wat je kunt aanmaken en contact kunt zoeken met je behandelaar. Dit in geval van vragen of problemen met je ziekte.

Gr.gpj.

Verbeter de wereld , begin bij je zelf
Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login