Praten over hms.

Lenig zijn leuk en aardig.

Maar als je pijn krijgt ben je gelijk chagerijnig 

die zeurende pijn die je krijgt als je iets te ver loopt

een keer mee wilt voetballen met de rest.

Er om gepest word om dat je niet veel of lang kan rennen.

Walgelijk soms dan denk je waarom ik ?

Ik ben nu 12 en ik krijg er steeds meer last van.

iemand tips ?

0

3 reacties

1

Hey man, 

Ja dat is irritant. 

Ehm. ik  heb een andere ziekte. Maar dacht altijd dat me knie band gescheurt was. Dus dat gebruikte ik altijd als reden van me rare lopen. 

Dus misschien een smoes verzinnen. En ga is langs de huisarts vragen of je een keer met een orthopedisch schoenmaker kan praten. Die gasten kunnen zoveel, misschien vinden ze iets waardoor je wel langer kan lopen.

Gr, Tom

dit bericht is gewijzigd door TnT op 5 mei 2015 om 22:34

0

Heei,

Een beetje een late reactie, maar ja..

Ik heb ook last van hypermobiliteit en wat mij veel heeft geholpen is fisiotherapie, ik heb nu een aantal bracen (hoe schrijf je dat ooit?!) en steunzolen, misschien moet je even langs een fisiotherapeut gaan, die kan jou vast verder helpen!

En blijf positief! 

xx

0

Ik ben mijn hele leven al hypermobiel ik ben nu inmiddels 30 het is belangrijk om je spieren goed te trainen. Ik doe dit met een een fysio die gespecialiseerd is op houding. En hoe je kan trainen zonder dat je je lichaam te veel belast.

Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login