(Poly)neuropathie

Kan het zijn dat polyneuropathie of DVN je voeten en handen overslaat en begint op je heupen naar ribbenkast (flanken)  en vanaf je navel naar de borstkast.  Heb op die plaatsen prikkend / brandend gevoel en T-shirt ?? irriteert als deze erop ligt of overheen schuurt. 

0

1 reacties

0

Polyneuropathie en dunne vezel neuropathie zijn wezenlijk 2 verschillende ziektebeelden. Bij DVN is er o.a. inderdaad spraken van kleding en laken intollerantie. Een goede website die net door het UmC Maastrict gelanceerd is en die ik iedereen aanbevelen wil die meer over DVN te weten wil komen is www.dvnexpertisecentrum.nl Zelf heb ik al 3 jaar DVN. Slik Pregabaline 600 mg en Amitriptyline 50 mg per dag en heb nog veel pijn met een grillig verloop. Volgende week weer naar de pijnarts en over drie weken naar de neuroloog. Iemand ervaring met het geneesmiddel tapendol/palexia?

Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login