Plotseling onthand

Na en stevige griep ging ik meteen over op heftige nachtelijke pijn in rechterschouderblad, -bovenarm en -borst. Dit duurde een weekje, waarin mijn schouderblad verlamd raakte en ik mijn rechterarm slechts nog kan gebruiken als ik hem stabiliseer tegen mijn flank. Ik ervaar ongemak en onregelmatig ook pijn. De pijn vooral als ik toch heb geforceerd. Rust helpt, ik heb goede dagen, maar dat komt vooral doordat ik mijn arm veel laat rusten. Ik heb op mijn werk goede afspraken kunnen maken, maar dat houdt ook een keer op. Dat maakt me wel wat ongerust omdat de Kinostherapie in Nijmegen heeft aangegeven dat het lang gaat duren, ongeveer twee jaar. Het lijkt me fijn om contact te hebben met mensen die dezelfde klachten ervaren.

Getrouwd, vader van m7 en j3
0

1 reacties

0

Binnen 1 1/2 week tijd startte mijn ziektebeeld met flinke pijn in mijn rechterschouder en uitval van een aantal functies in mijn rechtarm. Mijn arm zijwaarts omhoogtrekken gaat niet meer en bijvoorbeeld schuin naar rechts/omhoog wijzen of een glas oppakken gaat niet of zeer moeizaam (ook het aan en uittrekken van een jas of trui is hierdoor ernstig belemmerd). Nu na 1 1/2 week komt de pijn bij vlagen weer terug en is bijvoorbeeld de kracht in mijn bicepts voor een deel weer terug, maar toch blijf ik moeite houden met handelingen met mijn rechter arm die ik 1 1/2 week geleden nog wel kon. Ook mijn schouderblad doet slecht meer mee. De huisarts heeft de (voorlopige) diagnose gesteld, maar deze moet over 2 1/2 week bevestigd worden door een neuroloog. Ik slik nu Naproxen tegen de pijn en ontsteking en Nortrilen voor de ondersteuning van mijn zenuwen. De pijn zit echt in mijn zenuwen. Over een poosje laat ik meer weten. 

dit bericht is gewijzigd door varaz op 30 augustus 2018 om 14:29

Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login