pijnverlichting bij Ciap

Na tien jaar soms ondragelijke pijn als gevolg van Ciap heb ik nu toch een lichtpuntje te melden. de hele santekraam aan chemische pijnbestijdings medicijnen te hebben geslikt ben ik daar helemaal klaar mee.

In de eerste plaats omdat het niet hielp, en punt twee omdat ik de bijwerkingen begon te haten.

Geef toe dat het niet eenvoudig was om een arts te vinden die met mij het expirement aan wilde gaan om met legaal geproduceerde  CBD/THC olie de pijn aan te pakken.

Ben blij dat het is gelukt en de resultaten mij in een betrekkelijk korte tijd meer positiefs hebben gebracht dan al die andere rotzooi in tien jaar.

ben je met de zelfde klachten ook vast gelopen, stuur mij dan een persoonlijk bericht.

klik op zadelhout en open de link rechts boven om mij te mailen.

hier reageren mag natuurlijk ook dan delen we ervaringen met nog veel meer geinterreseerden.

0

4 reacties

0

Hallo Hr Zadelhout,

Ik heb met veel interesse uw bericht gelezen. Zelf heb vanaf 2007 CIAP. Echter behoor ik tot een kleine groep die geen pijn heeft, verder zijn de verschijnselen hetzelfde. Gevoelloosheid,moeheid,geen controle over de benen evenwicht kwijt. Heeft u bij het gebruik van de wietolie ook naast dat de pijn die een stuk minder is ook andere verbeteringen geconstateerd. Ik heb inmiddels heel veel gelezen over cannabis medicinaal ,dat ik erg benieuwd ben over de resultaten bij CIAP.

Graag hoor ik van u.

Met vriendelijke groet Henk Figge

0

Beste Henk Figge,

Zoals ik al eerder melde ben ik erg in mijn nopjes met de Bediol die ik na een moeilijke weg langs heel veel reguliere artsen, uiteindelijk via een alternatieve arts op recept via de Transvaal apotheek verstrekt krijg. Het grootste pluspunt is de ontspanning in rust, en de betere kwaliteit van de slaap waardoor ik met meer energie aan een nieuwe dag begin. Ook is het contact met aanraking van lakens, kleding en massage beter te verdragen. Pijn is duidelijk minder en gevoelszenuwen doen hun werk ook beter maar als we het over het verbeteren van evenwicht hebben ben ik daar minder enthousiast over.

Ook niet onbelangrijk om te noemen, zijn de te verwaarlozen bijwerkingen!

Wil je meer weten, stuur mij dan een mailtje via een persoonlijk bericht, klik op de profiel foto links naast dit bericht, en vervolgens op de enveloppe.?

 

 

0

Ook ik heb CIAP al jaren. even in het kort wat info: 3 jaar geleden getest op  C.I.A.P  waar volgens de specialisten nix aan te doen is. Klachten toen: 24 uur pijn, tintelende voeten, gevoelloosheid, stramme voeten en evenwichtstoringen. Ik ben begonnen met Vasomotie therapie en de pijn en tintelingen waren na 3 maanden minder. na 1 jaar bijna weg. Nu na 3 jaar behandelen met de VASOMOTIE therapie zijn mijn klachten veel minder bv tintelende voeten 90% weg Pijn in voeten 95% weg Evenwicht60% minder last Gevoelloosheid 60% verbeterd. Mooi he. Wil je hier meer over weten neem kontakt op. 

Maar nu komt het : In juni ben ik bij iemand geweest die een lichaam doormeet zoals hart, nieren, lever etc. Alles was goed, dus hij snapte niks van de Polyneuropathie - C.I.A.P. klachten na enig navragen kwamen we erachter dat schildklier problemen in de familie zit(mijn broer) die is hij gaan nameten en ja hoor een bepaald hormoon kom ik tekort. Daar heb ik druppels voor gekregen en nu na bijna 2 maanden:  Evenwicht sterk verbeterd, andere klachten ook bijna weg. Mijn boodschap is nu laat ook de schildklier controleren op hormonen etc. dat zou de oorzaak kunnen zijn.? Ik ben nu 98% pijnen, tintelende voeten vrij, evenwicht gaat beter, gevoeligheid in voeten weer veel betrer, ik kon 3 jaar geleden bijna niet wandelen, nu strandwandeling gemaakt van 7 km zonder pijn etc. wil je info bel gerust 0653160831 sterkte, beterschap, groet Lodewijk?

Lodewijk van Nispen
Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login