Deze website is verhuisd, je wordt automatisch doorgestuurd naar Myocafé.

Oproep focusgroep: ZZP’er en een chronische ziekte

Werkt u als zelfstandige en heeft u reuma, een spierziekte of te maken met de gevolgen van een kankerbehandeling? Dan zijn we op zoek naar u!

Steeds meer mensen met een chronische ziekte werken en willen aan het werk blijven. Een aantal kiest er voor om dit als zelfstandige zonder personeel (ZZP’er) te doen. Met deze sessie willen we graag uw ervaringen horen. Waar bent u tegen aan gelopen toen u zelfstandige werd? Hoe gaat u om met eventuele beperkingen van uw ziekte? Aan welke informatie heeft u veel gehad? En welke tips en adviezen zou u andere mensen willen geven die met een chronische ziekte als zelfstandige aan de slag willen gaan? We horen het graag van u!

Wat gaan we doen met uw ervaringen?

We gaan uw ervaringen vertalen naar informatie voor mensen met een chronische ziekte die als zelfstandige aan de slag willen, zodat ze beter voorbereid en met meer kennis deze keuze kunnen maken. De informatie krijgt de vorm van fysieke workshops en een online workshop: een gratis toegankelijke wegwijzer op het internet.

Waar en wanneer? Focusgroep ZZP’er en een chronische ziekte

Datum: woensdagmiddag 01 februari 2012
Tijd: 14.30-17.00 uur
Plaats: Utrecht – bij de NFK (Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties)
Adres: Churchilllaan 11, 3527 GV Utrecht, 4e etage
De locatie is  goed bereikbaar met OV en auto en rolstoelvriendelijk

U ontvangt een vergoeding van de reiskosten.

Aanmelden kan via:

Via de NFK website kunt u zich aanmelden.
Meer informatie over het project vindt u op:
http://www.nfk.nl/overdenfk/wat_doen_we/projecten > werken aan werk

Wie organiseren het?

De focusgroep maakt onderdeel uit van het project Werken aan werk. Een project van de Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties (NFK), de Reumapatiëntenbond en de Vereniging Spierziekten Nederland (VSN) in samenwerking met Bureau Blaauwbroek, bureau voor vraaggestuurde zorg.

De opzet is een gemengde focusgroep van deelnemers met reuma, een spierziekte of kanker. Als er voldoende aanmeldingen zijn, splitsen we de groep waarbij we per ziekte ingaan op de mogelijkheden om als ZZP’er aan de slag te gaan.

Moderator namens Reumapatiëntenbond
0
Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login