oproep CIAP patienten omgeving Utrecht

Deze oproep is voor de mensen die geinteresseerd zijn in een interview/gesprek met daarop volgend een of meerdere sessies. Je kunt reageren middels een mail naar mijn email adres: miretnet@gmail.com


Hallo,

Mijn naam is Mirette van Dreumel en ik ben student op de Holos Academie voor Massagetherapie in Utrecht. Momenteel ben ik 3e jaars en voor het vak Holistische geneeskunde zou ik graag een presentatie geven over het ziektebeeld Neuropathie. De presentatie is op 3 december.
Bij mijn vader is onlangs chronische idiopathische axonale polyneuropathie (CIAP) geconstateerd en dit is mijn motivatie om mezelf te verdiepen in het ziektebeel en ook, als dat mogelijk is, door middel van gesprekken en massages met een aantal CIAP patiënten/cliënten te werken.

Ik zou graag in contact komen met cliënten met neuropathie (CIAP) die graag gemasseerd willen worden. Een holistische massage is een langzame aandachtige massage waarbij de client kan ervaren waar spanning, pijn, klachten vandaan komen maar ook waar het wel prettig voelt in het lijf. Dit kan leiden tot meer bewustzijn en acceptatie van de pijn.
Daarnaast ben ik mij aan het specialiseren in het thema Rouw en verlies. 
Rouw en verlies komt een cliënt zeker tegen als de ziekte CIAP vast gesteld word, in de vorm van verlies van gezondheid, bewegelijkheid, werk en waarschijnlijk nog in meer vormen.

Mijn kleine onderzoek houd in dat ik een client interview (intake gesprek) en vervolgens een of meerdere sessies geef. 
Luisteren en voelen wat het lichaam te vertellen heeft, aanraking en bewust worden staan bij mij voorop evenals mijn afstemming met de client. Het gaat er bij holistische massages niet om dat ik de klacht kan wegnemen maar juist het voelen wat de ziekte met je doet, hoe je je voelt, waar emoties zitten.
Hierdoor is het niet noodzakelijk dat ik benen of pijnlijke plekken masseer. Rug, hoofd of voeten kunnen al veel ontspanning geven.

Ik heb een praktijk aan huis in Utrecht, helaas is de massageruimte op de 1e verdieping dus minder goed voor mensen met een beperking voor traplopen.

Interesse? Mail me.


Ik hoor graag van U.

Met vriendelijke groet,

Mirette van Dreumel

miretnet@gmail.com?
?

0
Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login