Ongeval daarna ziekte van Strumpell vastgesteld

Nadat ik een ongeval heb gehad is bij mij de ziekte van Strumpell vastgesteld.

Nu zou ik graag willen weten of er meer mensen zijn die na een gebeurtenis de symptonen van de ziekte van Strumpell kregen.

0

2 reacties

0

Hallo,

Achteraf gezien had ik al veel langer symptomen, mijn moeder vond me als tiener al houterig lopen, artsen vonden het vreemd dat ik niet met gestrekte benen op een onderzoekstafel kon zitten, grondgymnastiek vond ik op de middelbare school al vervelend. Brrrr, proberen je voeten aan te raken.

Ook had ik al heel lang blaasproblemen, ik plaste en plas nog steeds zo'n 15 keer per dag, gelukkig ben ik nog steeds niet incontinent.

Mijn HSP (ziekte van Strumpell) "kwam eruit" nadat ik nieuwe medicijnen kreeg en daar heel beroerd van was. Ik zakte maarzo bij volle bewustzijn door mijn benen en mijn kinderen moesten mij naar de bank slepen.

De huisarts dacht overigens dat ik overspannen was (ik weet n0g steeds zeker dat ik dat toen niet was) en heeft mij pas na een paar weken doorgestuurd naar een neuroloog. En daar werd na een paar onderzoeken Spastische Spinaal Paralyse vastgesteld, dat is de heel oude benaming voor HSP.

Bij mij kwam het er dus uit nadat ik verkeerd reageerde op medicijnen.
Let wel, deze conclusie is niet bewezen hoor, maar ik denk zelf dat mijn lichaam uit balans is gebracht en dat daardoor de symptomen duidelijk werden.

Heb je je al aangesloten bij de groep HSP? Je kan dan veel gemakkelijker alle gesprekken volgen die in die groep gevoerd worden door dan op Nieuw in mijn netwerk te klikken, bovenaan naast je profiel.

Welkom alvast hier op de site!

0

Hoi, Je zegt precies hoe het bij mij ook begonnen is. Na lekker een week genoten te hebben van mijn kraamtijd begon het gekwakkel met mank lopen. Omdat er een heupafwijking vastgesteld werd ben ik ook nog geopereerd en verder achteruit gegaan met lopen. Hoe is het bij jouw ontstaan na het ongeval? Groetjes Diana

Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login