Niet lekker in m'n vel.

Vandaag is mijn hoofd er niet bij weet niet waar het aan ligt maar ik voel me echt kl...... heb het koud, het weer werkt niet mee en noem maar op, heb zin om op m'n kop te gaan staan maar dat lukt niet meer ha ha gelukkig komt de poes me een kopje geven.

Groetjes annie.

Je bent niet alleen.
0

4 reacties

0

Katten zijn geweldig!

Ik heb vandaag ook niet echt mijn dag... Bij het stallen van mijn fiets bij de supermarkt deed ik iets stoms waarbij ik twee vingers heb verstuikt. Ik de winkel liet ik talloze dingen uit mijn handen vallen, waaronder een doos eieren. En op weg naar huis had ik bijna een aanrijding, omdat iemand zo nodig tegen het verkeer in moest fietsen. Thuis kom ik erachter dat ik alsnog kattenvoer ben vergeten, dus moest ik er weer op uit.

Een van de katten zit nu op schoot en klopt zacht met zijn pootje op mijn bovenarm, alsof hij probeert te zeggen dat alles wel weer goed komt.

0

Hier ook een zware  dag,

Mijn handen willen niet meerwerken, over mijn benen nog maar te zwijgen. (elastiek) het grappige is dat is steeds dat liedje in mijn hoofd heb (al een oud liedje) foxy fokstrot. 

Weet niet of je het kent.

Heb toch maar mijn rolator erbij gepakt in huis, want was vanmorgen al 3x gevallen bij het naar de wc gaan en terug. (2,5 meter).

Denkook dat het door de kou komt, en hoop maar dat het snel weer lente wordt.

Hoop alleen niet dat het de rest van de herfst en winter zo gaat als vandaag. want dat gewiebel is niet alleen lastig maar ook pijnlijk.

Bedenk me ineens dat het ergste weer nog moet komen. (sneeuw en vorst) hoop dat het dit jaar niet zo'n lange periode van sneeuw is als vorig jaar. toen sneeuwde het van half november tot ergens in januari of februari. (veel te lang dus)

Samen staan we sterk!!!
0

o ja, helaas heb ik geen huisdier die me komt troosten.

Samen staan we sterk!!!
0

Hallo ben ik weer, vandaag iets beter gisteren had ik dus echt mijn dag niet moesten  wij 'savonds ook nog naar een verjaardag heb mijn innerlijke kracht maar gebruikt anders was ik niet gegaan.Kennen jullie het boek van Louise Hay "GEBRUIK JE INNERLIJKE KRACHT" is een aanrader heb het tijdens mijn vacantie van iemand mogen lezen en je kunt er veel van leren.

Groetjes annie.

Je bent niet alleen.
Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login