Neuroloog mmc

Hallo ik ben nieuw hier met meteen een vraagje! Is er iemand bekend met een neuroloog in het mmc te Veldhoven die met dvn bekend is ?

0

6 reacties

0

Hallo,

Ik loop zelf ook bij het MMC en heb als neuroloog van Ginkelen. Helaas kunnen ze in het MMC aleen een huidrimpel test doen. Heb toen een doorverwijzing naar het mumc gevraagd.

ik kreeg te horen dat er verder niets aan te doen was en dat hij (van Ginkelen) graag zou willen dat het anders was.  

0

benieuwd of je een neuroloog gevonden hebt in het mmc. ik heb van ginneken gehad maar die wist er niks van. ik ga zelf na het maria ziekenhuis in neerpelt. die heeft me ook na maastricht gestuurd voor onderzoek.

0

Goedemiddag, ben ook benieuwd of je een inmiddels een neuroloog gevonden hebt. Ik Veldhoven zit ook een maatschap van Neurologen. Is wel belangrijk om te checken of je dat vergoed krijgt. Goedemiddag ben ook benieuwd of je inmiddels een neuroloog hebt. Er zit ook een maatschap van neurologen in Veldhoven. Is dan wel belangrijk om te checken of dat vergoed wordt. Ze heten Behandel Centrum Neurologie.

0

Ook ik heb sinds februari de diagnose dunnevezelneuropatie. Nu heeft mijn neuroloog mij doorverwezen naar Maastricht. Ben zeer benieuwd of iemand hier ook ervaring mee heeft?

0

Heb met Maastricht goede ervaringen. Had zelf aan mijn neuroloog een verwijzing gevraagd. Houd wel rekening met een wachttijd van ik meen een maand of 10. Ik had geluk omdat mijn neuroloog het wel dacht heb ik geluk gehad dat ze mij eerder wilden zien. Op de site van hun staat goede informatie.

0

Ik lees dit bericht nu pas en wellicht heb je al een goede neuroloog gevonden. Toch wil ik er even iets aan toevoegen, zelf woon ik ook in deze regio en dr. Hiel in het Annaziekenhuis Geldrop ( hij was eerder werkzaam in MMC) heeft bij mij de diagnose DVN in 2008 gesteld. Hij weet er wel wat van..toen al. Helaas is er weinig aan te doen, wel belangrijk om een goede diagnose te krijgen. Sterkte!

Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login