Neuralgische amyotrofie

Hallo!

Mijn naam is Maike Hofman en ik ben eerste jaars ergotherapeut. Wij moeten voor een project een katern schrijven over spierziektes. Ik weet niet of het hier mag, maar graag zou ik wat meer informatie willen over de spierziekte Neuralgische amyotrofie. Ik ben bijvoorbeeld benieuwd naar hoe het is om dit te hebben en of er een training/revalidatie mogelijk is.

Graag hoor ik u reactie,

Groetjes Maike Hofman?

0

3 reacties

0

Hallo Maaike.

Revalidatie van NA is zeer moeizaam en moet heel voorzichtig geschieden.

Info kun je misschien krijgen bij het Kinos in Nijmegen die gespecialiseerd zijn in NA, Verder is er een facebook pagina over NA waar veel lotgenoten al hun ervaringen delen. Het is wel een besloten groep maar meld je aan en dan gaat het vanzelf wel verder.

https://www.facebook.com/groups/NeuralgischeAmyotrofie/?

Verbeter de wereld , begin bij je zelf
0

Goedemorgen

Er wordt hier regelmatig naar de facebookpagina verwezen maar ik krijg geen toegang. Wil iemand mij goedkeuren? Zou heel graag wat meer ervaringen lezen. Hartelijk dank! 

0

Hoi,

ik zou graag mijn ervaringen delen met mensen met NA, bij voorkeur in de regio Overijssel!

KimM
Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login