Myasthenie gravis occulair

Hallo, ik ben voor t eerst op deze site. Ik ben een vrouw van 66 jaar en bij mij is sinds juni 2018 de ziekte myasthenie gravis vastgesteld. Sinds die diagnose heb ik Mestinon voorgeschreven gekregen, eerst in lage dosis, 4x 30 Mg per dag, nu zit inmiddels op 5x 120 Mg, echter zonder veel succes. Mijn voornaamste klacht is dubbelzien en wel de hele dag door. Lezen is hst allergrootste probleem, kan geen krant of boek lezen zonder 1 oog af te plakken. Afgelopen week heb ik op advies van de neuroloog een kuur immonuglobuline, 5 dagen achter elkaar infuus, gekregen. Ik bespeur na een week iets verbetering, maar lezen gaat nog niet en bij wat meer inspanning worden mijn ogen erg moe. Is er iemand die bekend is met deze laatste behandelmethode en of de effectief is en zo ja wanneer je meer resultaat mag verwachten. Ik hoor graag of iemand bij iets kan vertellen uit ervaring. Dank hiervoor

0

1 reacties

0

Immonuglobuline? is voor de meeste een korte termijn oplossing. Ik heb deze 2 keer gehad en dat was om er voor te zorgen dat de crisis mij niet naar de intensive care bracht. Het beste kun je advies vragen bij 1 van de 3 specialisatie ziekenhuizen. Die weten het beste hoe alles aan te pakken. De overigen volgen puur het protocol. Succes.

Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login