Mijn broertje 35jaar, heeft de diagnose GBS

Heeft 3weken in het ziekenhuis gelegen, medium care zonder beademing. Verblijft momenteel intern in revalidatie centrum, en huilt van de pijn. Zijn benen zijn het ergste verlamd. Zn handen ook maar hij kan nog een heel klein beetje ermee. Voornamelijk de handen voelt alsof er iets in je handen zit wat er stekend uit wilt. Hij voelt zich nog slechter dan voorheen in het ziekenhuis. Zn handen zien er ook zeer pijnlijk opgezwollen uit en heeft erge huiduitslag vermoedelijk door die toegediende medicatie anti stoffen via infuus van het ziekenhuis. Hij voelt zich eigenlijk alleen nog meer berg afwaarts gaan in het revalidatie, is dit de normale gang van zaken? Heeft iemand hier ervaring mee? En ik vraag me ook af, zou het niet nog beter zijn als hij naar een gespecialiseerd revalidatie centrum zou gaan in GBS? Hopelijk kan iemand ons wat tips en adviezen hierover geven. Lieve groet, Bezorgde zus en fam.

1

1 reacties

0

Goedemiddag, Ik ben ervaringsdeskundige en kan je/ jullie mogelijk helpen aan de antwoorden op jullie vragen. Groet, Jeroen

Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login