MG en Schildklieraandoening

Hallo,

Ik ben nieuw hier op de site. Weet nu een jaar of 3 dat ik MG heb. Ik heb ook een schildklier aandoening. Voor mij is er een link met de schildklier. Als die niet goed in de waardes zit, of ik ben aan het instellen heb ik meteen last van dubbelzien. Dat viel vooral op sinds vorig voorjaar. Toen moest ik gedwongen overstappen op een ander medicijn voor mijn schildklier, en in het afgelopen jaar moest ik meerdere keren mijn medicatie wijzigen .En iedere keer een paar dagen na wijziging medicatie begonnen de oogklachten. Zijn hier meerdere mensen met MG die ook een schildklier aandoening hebben ?

0

1 reacties

0

Hoi Ciska ik heb inderdaadbeide en mn endicrinoloog vertelde dat dit vaker voor komt em dat als de ene niet goed is de andere ook niet goed is ook andersom als t een goed is is t ander ook goed ik heb zelf mg en graves en doe nu titratie en ben nu aaardig stabiel

Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login