Meer willen dan kunnen!

We lopen hier allemaal wel tegenaan denk ik,

Nu willlen wij lekker de boel weer eens opknappen.

Lkkker fris kleurtje verfen, maar dat plafon :(:(

Hetgeen er het ergst uitziet is een struikelblok om te beginnen.

Ikke met me atma en AP en me Ventje met zijn nekatrose.

We gaan het proberen misschien samen met de buurman maar ik houd me  hart weer vast.

Maar we blijven positief, hetword vast dubbel zo mooi erdoor :)

Het is nooit zo donker of het wordt weer licht !
0

8 reacties

0

Heel herkenbaar!

Ons huis was ooit een bouwval. Nu ja, de muren waren goed, maar het moest nodig gemoderniseerd worden. Maar zo konden we het huis precies aan mijn wensen en eisen aanpassen. Ik had toen gehoopt veel mee te kunnen klussen, maar mijn man het het grootste deel zelf en met zijn vader gedaan.

Nu de badkamer wordt gedaan, heb ik een beetje mee kunnen helpen met schilderen. Maar al snel moest manlief het weer overnemen, omdat het te vermoeiend is...

0

Een jaar geleden ben ik verhuisd vanwegen mijn RA. Er moest veel aan de nieuwe woning gedaan worden. Natuurlijk wil je zelf mee helpen maar helaas bleef het bij koffie en eten verzorgen. Gelukkig heb ik dan een handige familie dus het is een paleisje geworden. Maar voor mij was het wel een wake-up call , je geest wil wel maar lichamelijk is het niet mogelijk. Je wordt van zelf creatief naar mate de tijd verstrijkt hahahahaha.

0

Oh, creatief word je zeker! Ik ben nu de 'mastermind' bij verbouwingen. Ik mag alles helemaal uitdenken en op papier zetten, en als een opzichter rondlopen of alles wel volgens mijn wens gaat. En inderdaad zorgen voor hapjes en drankjes.

Moet ik eerlijk zeggen dat ik afgestudeerd ben als industrieel product ontwerper. Ik ben dus ontwerper die niet alleen tekeningetjes kan maken, maar ook technische berekeningen kan uitvoeren. Zo moet een stoel niet alleen mooi zijn, maar ook stevig genoeg om op te zitten. Vandaar dat ik het hele huis opnieuw mag ontwerpen... ;)

Maar het is heel vervelend als je man en schoonvader druk in de weer zijn met sloophamer en puinzakken, en ik lig met een tijdschrift en een kom thee in het zonnetje in de tuin, louter omdat ik te moe ben om te helpen.

0

Ik kan me voorstellen dat het vervelend is. Maar ontwerpen is toch ook helpen alleen dan niet fysiek. Als er geen ontwerp of plan is krijg je van die " help mijn man is klusser" situatie hahahahaha.

0

Zo gesprekje gehad met de buurvrouw beneden, zijn ook met bepaalde dingen behulpzaam, ze ging eens met haar manneke overleggen of hij ons wou helpen om samen met mijn  ventje het plafon te doen, en wij helpen hun dan volgend jaar me:)

zo komen we er ook wel toch !

Het is nooit zo donker of het wordt weer licht !
0

Hoi Tamara,

Zo deed ik dat 2,5 jaar terug ook toen ik mijn appartement kreeg.

Ik gaf aan wat ik waar wilde, en welke kleur waar, maar liet het de rest uitvoeren.

Maar eerlijk is eerlijk, het is niet echt makkelijk om te accepteren dat je niet kunt helpen. Zeker als het voor jezelf is.

Maar ja, je hebt geen keuze...

Samen staan we sterk!!!
0

Hoi Risje.

Een heel bekend iets kom me zelf ook vaak tegen als ik iets wil doen en het niet lukt omdat ik het gewoon niet meer kan, ze noemen het wel eens eigenwijs zijn en dat ben ik vaak met alle gevolgen van dien moet ik het de volgende dag weer bezuren, mijn man helpt wel veel maar sinds hij vorig aan zijn schouder geopereerd is wil het bij hem ook niet meer zo goed lukken, dus bij ons blijven ook dingen liggen  zo zie je maar weer je bent niet de enigste.

Groetjes annie.

Je bent niet alleen.
0

Hier idem dito,

Ik ga heel vaak te ver over mijn grenzen heen, maar dan wil ik het toch nog even doen of afmaken. en dat is dan natuurlijk veel te veel geweest, maar meestal ontdek ik dat pas als ik klaar ben.

Samen staan we sterk!!!
Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login