Deze website is verhuisd, je wordt automatisch doorgestuurd naar Myocafé.

Medicinale wiet

Gisteren kreeg ik van een vriend van mij de tip om eens wiet te proberen. 

Nu heb ik nog nooit wiet gebruikt en wil, voordat ik het ga overwegen, graag weten of jullie het weleens gebruikt hebben en of het werkte tegen de pijn.

Groetjes!

1

3 reacties

0Hoi SaarIk heb in het begin nadat er  bij mij RA was geconstateerd werd mij ook wiet
aan gerade ik rookte toch al dus was dat een oplossing voor pijnbestrijdingRecept gehaald krijgt dan wiet verstrekt  Neet na het roken van wiet werd de pijn wel minder maar voor
hele korte duurDus dit was ook de oplossing nietDaarna naar een pijnpoli gegaan deze hebben een combinatie
van medicijnen gemaakt waarbij ik dus geen of nauwelijks pijn hebIk mag met de medicatie gewoon auto rijden enz.Dus mijn advies is ga naar een pijnpoli in het ziekenhuis en
laat hen er naar kijken dan ben je beter af in mijn ogen

mvg jacko?

0

Is een hele tijdelijke oplossing. Ik heb ra en ook wiet geprobeerd hierdoor verslappen je spieren wat fijn is maar, dit is tijdelijk en zoals jacko zegt kan je niet meer auto rijden..

0

Ik heb (nog) niet geprobeerd, maar heb er wel onderzoek naar gedaan. Met de site van apotheek Hanzeplein geeft veel info. Zij zijn de enige apotheek die medicinale wiet verstrekt. De belangrijkste regel is dat je het NIET moet roken. Je kan het als thee drinken of via een verdamper. Meer info vind je hier:

https://www.hanzeplein.nl/pages/default.asp?articleid=96738&HTTPSHASH=#Inhaleren%20van%20medicinale%20cannabis.?

Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login