Lotgenoten gezocht om te reflecteren.

Hoi. Ik vraag me af of er weleens bijeenkomsten worden georganiseerd voor mensen met PPS. En wordt dat dan dit jaar ook ergens in het land georganiseerd? Ik hoop namelijk daar dan lotgenoten te spreken en ervaringen uit te wisselen. wie weet hier iets van af?

0

4 reacties

0

Vereniging Spierziekten Nederland ( VSN ) is een vereniging die is opgericht voor mensen met een spierziekte. Er zijn verschillende zg diagnose groepen o.a. voor polio en postpolio.

1

Hallo Shar,

Natuurlijk worden er bijeenkomsten georganiseerde voor mensen met Polio/PPS.

In het jaar programma voor 2019 staat nog open het Spierziektencongres op 14 september 2019 in Veldhoven en een lotgenotencontact op 23 november 2019 in Drachten.

En voor 2020 staan de volgende bijeenkomsten in de planning. Lotgenotencontact in Apeldoorn op 21 maart, Tilburg op 9 mei, en Nieuwkoop op 27 juni. En een speciale bijeenkomst ergens in het midden van het land op 19 of 26 september 2020. Voor 2020 is alles wel nog onder voorbehoud.

Mocht je meer vragen hebben of contact willen dan ben ik via de mail bereikbaar:

oost@spierziekten.nl

Cees van Dalen

Vz diagnosewerkgroep

Secr. Regio Oost

Still going strong
0

moet je je opgeven voor die bijeenkomst in Tilburg op 9 mei??

0

Hallo Adco,

Ik reageer wel een beetje laat. 

Ja het is gebruikelijk dat je je moet opgeven. Als je in regio Brabant woont krijg je vanzelf een uitnodiging. Woon je niet in de regio dan zie je de datum op je persoonlijke pagina en kan je je daar aanmelden. Kom je er niet uit dan even de vereniging bellen. 

Groetend,

Cees van Dalen

Still going strong
Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login