Knie prothese

Ik ben begin juli j.l. geholpen aan een nieuwe knie. Deze was ernstig aangetast door artrose en droeg al meer dan 2 jaar een kniebrace. Doordat de orthopedisch chirurg in mijn regio mij niet wilde opereren vanwege mijn spierziekte DM en mij vertelde dat ik er hoogstwaarschijnlijk slechter uit zou komen dan de situatie op dat moment was ben ik naar een andere Orthopedisch chirurg gegaan in Almere. Ik kwam bij dr. Falke terecht, nadat hij de foto's bekeek wilde hij mij wel helpen. Hij ging eerst informeren bij het AMC of het wel mogelijk was gezien mijn spierziekte en/of IC aanwezig moest zijn. Gelukkig was dat niet het geval en werd ik geopereerd. De informatie kreeg ik mee naar huis, behoorlijk uitgebreid dus ik was goed op de hoogte van wat ik kon verwachten. Ik werd op vrijdag geopereerd en zondags ging ik weer naar huis. Dit was erg prettig, gezien de afstand van mijn woonplaats. Voor mijn man had ik voor die dagen een hotel geregeld. 

De operatie is erg goed gelukt, de DM hield zich rustig en ik heb nu na 4 maanden enorm veel profijt van deze ingreep. Ik moet na een jaar revalideren weer terug voor controle bij dr. Falke. Ik ben erg blij dat hij gezien mijn leeftijd (48) dit toch heeft gedaan omdat er meestal zolang mogelijk wordt gewacht. 

Ik kan nu al wat beter lopen, zwemmen en elke week zal het beter gaan heeft hij mij toegezegd. Nu was ik qua gewicht ook aan de zware kant, ik had gewoon geen motivatie om hier echt iets aan te doen. Gelukkig is dat nu wel anders. De laatste maand ben ik 5 kilo kwijt geraakt en wil graag nog 20 kilo afvallen, en weet dat ik het kan. 

Ik ben eigenlijk heel erg benieuwd of er leden zijn die zich hierin herkennen of misschien meer hierover willen weten.

Ik hoor het graag!

Pluk de dag
0
Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login