Ik maak me ernstig zorgen

Een vriendin is doodziek. Haar huisarts is een echte raszak, en blijft maar aan haar hoofd zaniken dat ze naar een psychiater moet. Het arme kind kan bijna niets meer, heeft voortdurend pijn, is voortdurend doodmoe en ze wordt met de dag dikker en dikker. Ze heeft duidelijk een of andere vage ziekte maar die huisarts lul blijft haar maar afwimpelen. Ze is de hoop aan het opgeven. 

WAT KAN IK DOEN?

0

2 reacties

0

Hallo Khannea. Je beschrijft een rotsituatie. Je kunt niet heel veel doen. Wat je kunt doen, is proberen om een goede vriendin te zijn. Zo te zien ben je daar volop mee bezig en daar kan ik je alleen voor prijzen. Verder is het voor je vriendin mogelijk om een beetje met de huisarts mee te buigen. Dat wil zeggen, een verwijzing naar een psychiater accepteren. Een goede psychiater zal namelijk meteen constateren dat er geen psychische vraag ligt, maar dat jouw vriendin fysieke klachten heeft. Het maakt waarschijlijk meer indruk wanneer een psychiater dit meldt aan de huisarts, dan de zoveelste opmerking van jouw vriendin.

Hierna kan de huisarts wellicht doorverwijzen naar een medisch specialist op een fysiek terrein. Jouw vriendin kan ook bij de zorgverzekering informern naar de mogelijkheid om van huisarts te veranderen. Misschien lukt dat.

succes en groet, Laurens

0

eisen dat ze word doorgestuurd zelf zoeken op internet en vooral door blijven drammmen.

ik ben nu net een jaar zoet geweest kon niets meer , en ind moest naar de psychiater , had aangekaart dat ik aan dermatomyositis dacht en werd voor gek verklaard loop nu sinds 3 weken in het amc en jawel dermatomyositis, 

rubiana
Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login