Ik ben nieuw hier en stel me voor.

Ik ben Anneke en heb het pps syndroom en ben op zoek naar mensen die dit ook hebben. Om te delen en van elkaar te leren. Groet Anneke

1

1 reacties

0

Heb een vraag aan mensen met AMC, want zins ongeveer drie maanden heb ik heel veel last van de rechter schouder. De huisarts zegt dat het chronisch Problemen zijn. Is er iets aan te doen voor de pijn minder te maken? Want het belemmerd je dagelijkse bewegingen ook omdat ik nu 59 jaar ben. En steeds de handicap achteruit gaat wat staat er nog te verwachten. Vraag dat nu nog zelfstandig wonen met een Hulphond wil niet in een verpleeghuis wonen. Of zijn er ander mogelijkheden om een Hulphond er bij te hebben waar het wel mag. Woon al 40 jaar in Weert en hier is er niks waar je een hond mag hebben terwijl ik ook veel meer zorg nodig heb. Wie kan mij helpen?

Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login