Hulpmiddelen voor kinderen met een spierziekte

Beste ouder/verzorger,
Ik ben Deanne en ik studeer aan de TU Delft. Voor mijn bachelor eindproject werk ik samen met het Duchenne Parent Project om het dagelijks leven van kinderen met een spierziekte gemakkelijker en leuker te maken. Om meer inzicht te krijgen, ben ik op zoek naar persoonlijke verhalen en contact met gezinnen. Zo kan ik als ontwerper op zoek naar mogelijkheden om de levenskwaliteit van kinderen met een spierziekte te verbeteren. Huidige hulpmiddelen sluiten vaak niet aan op de belevingswereld van kinderen, zijn niet cool, worden niet gewaardeerd door ouders, zijn te veel gedoe om te gebruiken etc. Ik wil een hulpmiddel gaan ontwerpen dat wél goed aansluit, geen spanning in het gezin veroorzaakt en vooral het kind de mogelijkheid geeft zich normaal te voelen en het zelf te kunnen!

Op dit moment ben ik dus op zoek naar gezinnen die aankomende week al tijd hebben voor een ontmoeting of voor het ontvangen van een kit met kleine, leuke opdrachten die ik aan het einde van de week weer kom ophalen. U mag zelf bepalen wat u fijn vind en wanneer u tijd heeft. Als u als ouders/verzorgers alleen tijd heeft is dit ook geen probleem, alle informatie is welkom.
Alvast heel erg bedankt!?

0
Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login