HSP

Beste lotgenoten,

Ik heb al een aantal jaren HSP.

En ervaar nu ook klachten aan me handen.

Mijn huisarts legt het verband met HSP.

Mijn vraag ervaren jullie deze klacht ook.

Groetjes Nel

0

3 reacties

0

Beste Nel, 

Ook ik heb regelmatig pijnklachten aan armen en handen, ook is het afgelopen jaar de kracht in mijn handen verminderd. Om te zoveel mogelijk te voorkomen dat dit door zet heeft de neuroloog fysiotherapie voorgeschreven waarbij ik krachttraining krijg voor handen en armen. Dit lijkt wel iets te doen, want het is niet verder achteruit gegaan. 

Groetjes, Marit

0

Beste lotgenoten,

Sinds kort ervaar ik ook klachten aan mijn handen. Niet zo zeer op de gewrichten maar meer op de buitenkant.

De spierspasmen beperkten zich eerst tot mijn onderbenen, maar tegenwoordig ook bovenbeen en boven de biceps, net onder de schouder.

Zijn er meer mensen die dit hebben, dat het zich wat uitbreidt qua gebied?

Verder heb ik erg rusteloze benen, waar ik baclofen voor gebruik. Dat werkte eerst toereikend, maar de laatste tijden wordt dit ook wat erger qua frequentie.

Zijn er meer mensen met dezelfde ervaringen?

Groet,

Jan Pieter

dit bericht is gewijzigd door Designer68 op 25 april 2017 om 20:25

Just be positive
0

Begint bij mij ook heb met name last van mijn ruggengraat en dat gaat langzaam naar boven waardoor ik last krijg in mijn nek en armen. Heb wel een vraagje ben sinds 7 maanden de ziektewet in gegooid door mijn werk welk werk zou ik nog toe instaat zijn op de lange termijn

Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login